woensdag 26 juni 2013

Voor mannen die van tuinieren houden...

Hallo daar ben ik alweer...

Allereerst ben ik zo blij met al jullie lieve reacties. Zo gaaf! Ik heb nu opgelet wie mijn nieuwe blogvriendinnen zijn geworden, Rosina, José, Richtje, Bianca en Inge welkom.

Het regent, het regent, de pannen worden nat.... en daardoor kunnen we buiten niks doen.
Dus lekker aan het bloggen en een kaart bedenken voor ons wekelijkse freubelavondje.

Deze keer eens weer een kaart. Ik heb hem dit weekend gemaakt met papier van Home to Nest van Papermania. De stansjes zijn van Marianne Design. Met deze kaart wil ik zelf graag meedoen aan de Challenge van Ge-We ( alles mag)Heb de vogeltjes uit het dessinpapier geknipt, had de stempeltjes nog niet. Inmiddels wel. Ze zijn zo leuk.


De stempel met de zaadzakjes zijn ook zo leuk. Beetje inkleuren en ze lijken elke keer weer anders.


Ik heb er 2 labeltjes ingedaan. Kun je kiezen, of voor een zieke of voor iemand die iets te vieren heeft.En hebben jullie al een mooie mannenkaart gemaakt. Zo leuk al die mooie kaarten. Aangezien het mijn 1e keer is en er nog wel eens iets vergeten wordt, ik heb in de sidebar een logo gezet voor de Challenge. Ik zou het heel leuk vinden als jullie die in je eigen sidebar zouden willen zetten. 

Al doende leert men. Maar ik ben al heel blij met jullie deelname en alle reactie.

Ik ga nu gauw boodschappen doen en zorgen dat mijn hobbyhokkie weer bruikbaar is. Hoe kan het toch steeds dat het zo'n rommeltje wordt iedere keer. Ben zo slecht in opruimen.....

Fijne dag nog!
Liefs, Monique

11 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  Jij gaat als een speer zeg alweer een kaartje om te laten zien, super gedaan, en leuk die zaad zakjes! En je nieuwe logo, dat is grappig, want ik dacht hoe zet ik jou challenge in mijn side bar en toen had ik dit kaartje als afbeelding gekozen! hihi, hoe geinig is dat! Fijne avond en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerie,

   Ja het gaat lekker op dit moment. Soms heb je inspiratie te over en soms ben je leeg. Ik zit nu overvol en schrijf alles maar op. Maar nou moet ik morgen toch eerst eens gaan boodschappen doen en wat huishoudelijke taken verrichten. Ik krijg vrijdagavond/nacht het voetbalteam van mijn dochter in de achtertuin. Barbequeen en slapen in een grote tent als afsluiting van het voetbalseizoen. Dan loopt mijn hoofd leeg denk ik.
   Wat leuk dat je hetzelfde idee voor een logo had als ik. Dank je wel voor het meedenken...

   Voor nou weltrusten en op naar het volgende kaartje.
   Groetjes, Monique

   Verwijderen
 2. Ha Monique,
  wat een leuke kaart! Het zou echt iets voor mijn vader zijn, die houdt van tuinieren. Mijn moeder had ik aan de telefoon gisteravond, zegt ze: "weet je wat nou zo'n ellende is met die man. Hij gaat de tuin in en houdt nooit eens op". Ik meot daar vreselijk om lachen. Peter, mijn man, is er zo kort mogelijk mee bezig....vindt het eigenlijk een noodzakelijk kwaad.
  En je hebt helemaal gelijk, zo herkenbaar van je knutselhokje. Ik had vandaag een kaart voor Nelleke gemaakt en best lang mee bezig geweest, dus geen tijd om op te ruimen, omdat er huishoudelijke dingen wachtten. Maar ik kan nu dus echt niet gaan zitten knutselen, zo'n troep!
  't Is weer een heel verhaal geworden..... sorry.....
  groetejs,
  GerJanne

  p.s. natuurlijk maak ik reclame voor je in mijn side bar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Gerjanne,

   mijn freubelavond zit er weer op. Ik vind het leuk hoor die lange verhalen. Daar hoef je geen sorry voor te zeggen. Gezellig toch?
   Wat de tuin betreft....toen wij indertijd dit huis kochten was dat voornamelijk om de tuin. Wij hebben 1875 ha grond. Mijn Geert komt van huis uit van de boerderij en is veel grond gewend. Maar nu heeft hij een baan waarbij hij 14 dagen weg is en 14 dagen thuis....Je begrijpt veel te veel tuin. En ik knutsel toch liever dan dat ik schoffel.
   En ik heb maar 2 typefoutjes gelezen hoor...

   Groetjes, Monique en slaap lekker!

   Verwijderen
 3. p.p.s : sorry van de type fouten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,

  Wat leuk dat je met deze schitterende kaart meedoet aan de Challenge van GeWE Hobby.

  XOXO Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart en vrolijke kleuren ook.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Monique, wat ziet dit er weer prachtig uit! Heerlijk om zo van dit tuintafereel te genieten, lekker op een kaartje, dat ligt mij ook veel beter dan buiten hoor! Wij hebben inmiddels bijna een onderhoudsvrije tuin terwijl het geen eens een grote is...En rommel in je hobbykamer...ik ruim dan op maar ondertussen bedenkt mijn hoofd alweer wat nieuws en zit ik gewoon weer te rommelen met andere rommel...

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Monique,
  Ook dit is een mooie creatie van jou. Ik zelf ben niet z'on tuinmens maar ik ben wel gek op de tuin malletjes van Marianne. Je kunt er zoveel kanten mee op.

  Groetjes eline

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie! We komen gauw bij je langs.
Hartelijke groetjes van het DT.