maandag 23 juli 2018

Winnaars van de feestchallenge!


Hoi allemaal,

Monique heeft gisteren al iedereen bedankt voor het meedoen aan de bloghop, het oplossen van de puzzel en voor de moeite nemen om overal een reactie achter te laten. Dat waren de voorwaarden om mee te dingen naar de prijzen. 
Voor ons als DT was dat een uitdaging op zich, om dat uit te zoeken!

Op het challengeblog zelf was geen prijs te winnen, maar wel het gastdesignerschap voor de volgende keer. En dat is geworden, random, zoals altijd:

En dat is........ Het Valkennest!

Maia, van harte gefeliciteerd ! 
Wil je een mailtje sturen naar Monique als je het leuk vindt de volgende ronde gastdesigner te zijn? Wij zouden het heel leuk vinden, in elk geval....

Dan de winnaars van de individuele prijzen:

Irene M heeft gewonnen bij Hermien
Daphne heeft gewonnen bij Ingrid
Gerie heeft gewonnen bij Colien
Joanne K. heeft gewonnen bij Nelly
Janneke Vink heeft gewonnen bij Monique
Sylvia Hoekman heeft gewonnen bij GerJanne

Nu is het dus de bedoeling dat jullie op de blogs van de DT leden het email adres zoeken en doorgeven dat je de winnaar bent van de feestchallenge en je adres doorgeeft. De prijzen worden dan zo snel als mogelijk is, opgestuurd.

En hebben jullie de leuke nieuwe challenge al gezien? Hij duurt 6 weken, dus alle tijd, ook als je op vakantie gaat. Op 2 september verschijnt de nieuwe challenge en tot die tijd kun je twee keer meedoen met de sketch-uitdaging.

Creatieve groetjes,
Hermien, Ingrid, Colien, Nelly, Monique en GerJanne

zondag 22 juli 2018

Een heel groot dank je wel en de nieuwe challenge

Hallo allemaal,

wat zijn wij blij verrast door de grote deelname en de super leuke berichtjes die jullie bij ons hebben achtergelaten. Dat maakt dat wij met alle plezier opgaan naar een 10-jarig jubileum!  En met het leuke, lieve team wat ik om mij heen heb gevormd moet dat geen probleem zijn 😍

Maandag komt de uitslag van de challenge online te staan. Zo hebben we nog even de tijd om alles goed te bekijken en een moeilijke keuze te maken uit alle prachtige kaarten.

Het woord dat jullie moesten raden was inderdaad LUSTRUM. Ik heb begrepen dat het voor sommigen wat zoeken was. Maar uiteindelijk zijn jullie erin geslaagd!

Ja, en dan volgt nu natuurlijk de nieuwe challenge alweer. Houden jullie het nog een beetje vol? Dat knutselen met dit warme weer? Voor deze challenge hebben jullie 6 weken de tijd. Ik hoop dat daar een koeler dagje bij zit.....

Deze keer hebben we een SKETCH, gekozen door Hermien.
En dit zijn onze voorbeeldkaarten voor jullie:

Hermien

Nelly

GerJanne

Colien

Ingrid

Monique

Onze sponsor voor deze week is Elly van 't Scrap-Ateljeetje. Door alle warmte en de feestchallenge ben ik te laat geweest om even naar een foto van het prijsje te vragen. Die houden jullie van mij te goed. Maar zoals jullie weten geeft Elly leuke prijsjes weg....

De challenge loopt tot en met vrijdag 31 augustus 23.55 uur. Zoals gewoonlijk mogen jullie weer met 2 kaarten meedoen.

We wensen jullie heel veel succes tijdens deze vakantie periode. Voor wie nog weg gaat, een hele goede reis en veel plezier! Ook voor de thuisblijvers, maak er een mooie 6 weken van!

Creatieve groetjes van Colien, Ingrid, Hermien, Nelly, GerJanne en van mij (Monique)
Karen

Margriet


zondag 8 juli 2018

Nog steeds feest!

Hoi allemaal,

het is nog steeds feest bij K&K. We hebben al vele goede oplossingen binnen. En natuurlijk dank jullie wel voor alle complimenten. Wij als team vinden het zo leuk om te lezen. 
Woorden als 'niet meer weg te denken uit Blogland' doen ons blozen! Zelf hebben we er ook veel plezier in en dat wordt blijkbaar duidelijk.
Voor de reminder zijn hier de volgende inspiratiekaarten.

Hermien

Ingrid
 
Colien


GerJanneNelly

Monique

Nou, me dunkt, dat zijn toch weer heel feestelijke voorbeelden!
De optie is: cijfers, maar het hoeft dus niet.
De challenge loopt nog tot 20 juli. Op elk blog van de DT leden is een prijs te winnen. Daarvoor verwijs ik jullie dan naar >hier<.
Daar kun je je kaart linken en via de blogs rechtstreeks de letters zoeken voor de puzzel. Dat is een voorwaarde om een prijs te winnen. En natuurlijk overal een reactie achterlaten.

We zijn benieuwd of er nog veel bij gaan komen. En er komen denk ik ook nog kaartjes van mensen die de puzzel wel opgelost hebben, maar nog geen kaartje geplaatst hebben.
We wachten in spanning af!!

Geniet intussen van het mooie weer. Wat een zomer! Eigenlijk geen knustelweer, maar wie weet kunnen we je verleiden om toch mee te doen....

Creatieve groetjes,
Hermien, Ingrid, Nelly, Colien, Monique en GerJanne