zaterdag 15 juni 2013

Examentijd!

Hallo lieve blogvriendinnen,

Deze week zat vol stress....examenstress. Onze Laura deed vmbo-tl economie profiel. Dus nog een dagje extra wachten....pfffff.
Maar uiteindelijk kwam donderdagmiddag 13.25 uur het verlossende telefoontje....Geslaagd en ook nog met de mooiste cijfers van de klas. Een 8 en allemaal 7's.
En dat zonder examens te jatten. Moeders helemaal trots. Paps ook hoor...Dus feestvieren....Met als gevolg dat ze nu op bed ligt te slapen. Een examen halen en vieren, tussendoor werken en ook nog een voetbaltoernooi willen doen en dan zaterdagmorgen om half 6 weer opstaan....dat gaat zelfs een puber niet in de kouwe kleren zitten.

Dus heb ik even tijd om een creatie op mijn blog te zetten. Want ook het vriendinnetje van mijn zoon is geslaagd! Ze deed hetzelfde als Laura en straks gaan ze naar dezelfde opleiding in dezelfde klas.....(hopen dat de verkering een poosje duurt)
Voor Perla heb ik dit juwelendoosje gemaakt. Perla is echt een meisje, meisje...dus durf ik deze wel aan haar te geven. Vandaag met een vriendin naar de Primark in Bremen, dus wie weet kan ze haar inkopen gelijk in het doosje stoppen.

Live, Love, Laugh... 

Het papier is van Maja Design (Fika)

Het kantje onder de bloem komt van een gordijn. Mijn freubelvriendinnen en ik gaan geregeld naar een kringloop en vinden daar af en toe leuke kanten kleedjes waar je de bloemen weer uit kunt knippen.
Niet duur en gezellig even struun'n.

Er zitten 8 kleine laadjes in. Passen genoeg oorbellen in....


Ik ben nu bezig met een groter project in dezelfde opzet. Zodra die klaar is laat ik hem aan jullie zien.
Nu ga ik eerst verder met strijken en dan mag ik vanavond weer verder knutselen.

Fijn weekend allemaal !
Liefs, Monique


8 opmerkingen:

 1. heel mooi gedaan Monique! Daar passen wel genoeg sieraadjes in en ook van harte gefeliciteerd met de geslaagden, kan iedereen weer ontspannen. Fijn weekend en Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Monique, wat een opluchting zal dat geweest zijn, helemaal super. En wat heb je dit geweldig mooi gemaakt, ik vind het prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, fijn dat ze is geslaagd, en al helemaal met al de toestanden rondom de gestolen examenopgaven.

  Leuk opbergdoosje heb je gemaakt.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd.
  wat een super mooie creatie heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,
  gefeliciteerd met het succes van je dochter! Super als ze bericht krijgen dat het goed gegaan is! En dan met zulke mooie cijfers!
  Wat heb je voor Perla een prachtig doosje gemaakt. Sjonge, wat zal ze er wijs mee zijn! En inderdaad geschikt voor oorbellen, want die kunnen ze ook niet genoeg hebben...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gerjanne, ik heb hem net gegeven en ze vond hem heel lief en mooi. Pfff...je weet maar nooit met die jonge meiden. Fijn weekend nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,

  Een dikke proficiat met je dochter.

  Mooi creatie heb je gemaakt. Super.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy Sunday my dear friend^_^
  Fantastic creations^_^
  I love the colors and the papers used for it^_^
  Fabulous work^_^
  Hugs,
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie! We komen gauw bij je langs.
Hartelijke groetjes van het DT.