maandag 2 december 2013

Noteblock houder

Hoi, hoi,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle berichtjes. Ze hoeven niet lang te zijn maar ik vind het altijd heerlijk om te weten dat jullie er naar kijken. En ik word er altijd weer blij van als mijn computer roept: BERICHTJE! Eigenlijk zou er bij het reageren net als bij facebook een "vind ik leuk"knop moeten zitten....
Dan kun je veel meer blogmaatjes laten weten dat je bent geweest en dat je het leuk vind wat ze hebben gemaakt. Maar ik vind al jullie creaties mooi ook al reageer ik niet altijd. Mijn armen protesteren nu al weer....en dat geldt voor een heleboel van ons denk ik.

Even geen kaartje. Ik heb tijdens ons freubelweekendje een leuke noteblock houder gemaakt. Die wilde ik toch even met jullie delen.

En om jullie er nog even er aan te herinneren dat de Challenge Kadootjes zo ten einde loopt. Jullie kunnen je creatie, kaart nog inleveren tot en met 4 december. 5 december laat ik weten wie er gewonnen heeft en plaatsen we gelijk een nieuwe challenge.

Ook vind ik het weer super nieuwe volgsters te mogen verwelkomen......Celine en Marja. Welkom!

Dit is hem dan geworden:Zo leuk om te maken. Ik heb de basis van mooi stevig kraftpapier gemaakt en bekleedt met dessinpapier wat al heeeeeeel lang in mijn voorraadbak lag. Ik weet ook niet meer waarvan het is en het is ook vast niet meer te verkrijgen. De letter B en nog meer van dat alfabet zijn van Graphic45 en de letters die ik voor het woordje note heb gebruikt zijn van een stickervel van Crafty Secrets ( Heartwarming Vintage Stickers)

Ik stop er weer mee. Ga lekker eten in huis halen en dan zorgen dat iedereen zijn buikje weer vol krijgt vandaag. Jullie zijn mij 5 december weer. Ik wens jullie een fijne pakjesavond.

Liefs, Monique
10 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,

  Ik vind het prachtig geworden, mooi papier ook!

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ie leuk zeg! Mooi sfeertje heb je het gegeven zeg! Heel mooi gemaakt!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SCHITTEREND Monique!! prachtige vintage sfeer!! Fijne week en een kaartje voor de challenge gaat dit keer vast niet lukken!! Fijne Sinterklaas!! Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,
  wat een geweldige creatie is dit! Ik vind hem super geworden. Prachtig papier heb je gebruikt.
  EN als zoiets op je bureau staat...een sieraad in je kamer!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schitterend gemaakt Monique, supermooi. Echt een prachtige creatie.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig leuke creatie! Echt kei gaaf gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ziet dit er mooi uit zeg, prachtig gewoon.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie! We komen gauw bij je langs.
Hartelijke groetjes van het DT.