DT- Leden


DT-leden Knutsels en Kadootjes:


Dit is de enige actuele foto die ik kan vinden waar ik zelf op sta. Ik ben dus altijd degene die de foto's neemt.
Maakt niet uit. Weten jullie ook direct hoe mijn mannetje alias Geert eruit ziet.
Wij hebben 2 kinderen, een zoon Kevin en een dochter Laura.
In 2009 ben ik met deze hobby begonnen en om wat voor mezelf te hebben ben ik een (web)winkel gestart in de hoop dat er hier in het hoge noorden animo voor zou zijn. Maar door o.a. de crisis en door de ziekte van mijn moeder (die alleen was) heb ik te weinig tijd in mijn winkeltje kunnen stoppen. Mijn moeder is inmiddels na 16 jaar te hebben geleefd met kanker op 28 februari overleden.
Ik ga niet weer overnieuw beginnen maar wil wel graag kaarten en creaties blijven maken.
Daarom heb ik mijn blog opgezet en vind ik het heerlijk om alles wat ik maak met jullie te delen.
Maar ook vind ik het geweldig om al dat moois van jullie te zien.
Ik hoop dat we nog heel lang van elkaars creaties kunnen genieten.
Liefs, Monique


GerJanne

Hoi allemaal, mijn naam is GerJanne. Door Monique ben ik gevraagd in haar DT te komen en daar hoefde ik geen moment over na te denken.Knutselen is iets wat ik al sinds mijn kleuterjaren heel graag doe.Met papier, met naald en draad, met brooddeeg, stofjes en kant, wol en kralen. 
Het kaarten maken is iets wat ik altijd heb gedaan en ben blijven doen. Toen ik het scrappen ontdekte en beurzen ging bezoeken ging er een wereld voor me open. Toen ik door een collega ook nog werd gestimuleerd een blog te beginnen was het feest compleet.
Ik geniet elke dag van de contacten en de creativiteit . Gemiddeld twee keer per week zoek ik mijn freubelhokje op en knutsel er vrolijk op los. Van CAS tot Vintage en alles wat daar tussen zit. Ik hoop wat inspiratie te geven door mijn creaties hier te laten zien.
Mijn eigen blog heet: www.gerjanneke2.blogspot.com.
Groetjes,
GerJanne

Ingrid

Ik vind het hartstikke leuk dat ik gevraagd ben door Monique om DT-lid te worden. Ik ben Ingrid Reyners, als geboren Brabander woon ik al sinds 1986 in Limburg, ik ben hier terecht gekomen vanwege de in-service opleiding voor z-verpleegkundige die ik ben gaan volgen destijds. Ik werk nog steeds bij dezelfde instelling, nu draai ik alleen nog maar nachtdienst. Ons gezin bestaat uit mijn man, mijn puber Lieke en onze cocker-spaniël Teuntje. We wonen in een dorp onder de rook van Roermond. 
Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met scrappen, door een collega, die destijds boekjes met foto's maakten, ik ben een cursus gaan volgen die twee jaar heeft geduurd en we moesten iedere les een LO maken, met iedere keer een andere techniek erin verwerkt. Sinds eind november vorig jaar ben ik mijn blog begonnen en sindsdien verslaafd aan dit geweldige medium, kaarten maken is iets wat ik bijna dagelijks doe, ik vind het leuk om aan challenges mee te doen, zodat je ook geprikkeld wordt tot iets anders te maken. Ik werk graag volgens een schets, en mijn kaarten zijn redelijk simpel van opzet met een tikkeltje stoer. 
Dit is nu weer een nieuwe uitdaging, DT lid zijn, en ik zal zeker bij jullie langs komen. Hopelijk kunnen mijn kaarten jullie inspireren. Hartelijke groetjes Ingrid. http://ingreymo.blogspot.nl/DT lid Hermien

Mijn naam is Hermien Vaessen en ik woon samen met mijn man en onze twee jongens in het zuiden van het land. Kaartjes maken doe ik al vanaf mijn 13e het begon allemaal met theezakjes. 
Er zijn al heel wat technieken voorbij gekomen, het is ook allemaal zo leuk om te doen! Jaren later heb ik een blog gemaakt, 
super gezellig  om je creaties met andere te delen. Ik moest even terug zoeken maar als ik het goed heb ben ik in 2014 gevraagd door Monique of ik plaats wilde nemen in het designteam van Knutsels&Kadootjes. 
Tuurlijk wilde ik dat wel, en hoe mooi is het dat er uit zoiets een mooie (creatieve) vriendschap ontstaat.DT lid Nelly


Ik ben Nelly Groenenberg en woon al jaren samen met Dimitri in Zaltbommel.
We hebben 2 katers Florus en Tommy waar we allebei stapeldol op zijn.
Ik werk 4 dagen in de week als  orthopedisch schoenmaakster waar ik ook al mijn creativiteit in kwijt kan.

Ik knutsel al heel wat jaren en maak het liefste simpele kaarten met niet te veel poes pas erop.
Ik hoop jullie met mijn maaksels te inspireren.

Groetjes NellyDT lid Colien

Vanaf december 2017 mocht ik aanschuiven bij het DT  van Knutsels en Kadootjes, zo leuk!

Nadere introductie: Mijn naam is Colien Duister, geboren 1968, sinds 1989 getrouwd met Rolf, samen woonachtig in het Brabantse Eethen met onze 2 Heidewachtel-honden: Suus en Briep. Ik werk 4 dagen per week als docent bloemschikken en biologie op een VMBO-school. Daar ben ik ook mentor van een onderbouwklas.  
Naast kaarten en andere knutsels van papier maken heb ik vele hobby's: wandelen met de doggies, muziek luisteren, organiseren van Pop- en Pubquizen, organiseren van kinderachtiviteiten voor basisschoolkinderen (1x per maand kinderbingo, 1x per maand kinderfilmmiddag en 1 x per jaar zomerkampweek), motorrijden, sporten (piloxing) en ook ben ik vrijwilliger bij Poppodium Xinix en bij activiteiten van Feestweek Veen. Verder zet ik me in als vrijwilliger voor Alpe d'HuZes, om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.
Al met al genoeg bezigheden, maar gelukkig vind ik ook nog tijd voor familie en vrienden...

Hopelijk kan ik je inspireren met mijn maaksels of vind je het gewoon leuk om eens op mijn blog te kijken :-)
grtz.ColienV

1 opmerking:

  1. Monique van harte gefeliciteerd!
    Ik doe het maar hieronder de DT-ers, want als ik op jouw foto klik krijg ik de melding: deze link bestaat niet🙄🙄
    Groetjes Marga

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie! We komen gauw bij je langs.
Hartelijke groetjes van het DT.